18 octombrie- miscare internationala impotriva traficului de persoane

 

Comunitatea ta este pe harta?

In fiecare an milioane de oameni sunt vanduti sau exploatati prin munca. O data pe an, in 18 octombrie, protestam pasnic pentru a atrage atentia asupra situatiei lor si pentru a dovedi ca impreuna putem combate traficul de persoane si efectele sale asupra familiilor si comunitatilor. Alatura-te si tu, fie prin participarea in una dintre locatiile anuntate fie prin organizarea unei actiuni similare in comunitatea din care faci parte.

Actiunea este parte a unei miscarii internationale de lupta impotriva traficului de persoane, initiata de Centrul Ratiu pentru Democratie, prin programul “Nu e de vanzare – Alege pentru binele tau” si sustinuta de Ratiu Family Charitable Foundation. Folosind tehnologie informationala (mapping software) pentru mobilizarea comunitatii internationale, aceasta miscare urmareste schimbarea sociala prin cresterea solidaritatii la nivelul comunitatii ca forma de lupta impotriva traficului de persoane.

Alatura-te si tu! Fii un exemplu pentru prietenii tai si invita-i si pe ei sa faca la fel. Fotografiaza-te cu mesajul „In 18 octombrie ia-ti patru minute sa incepi lupta impotriva traficului de persoane”. Posteaza fotografia pe retelele sociale. Inregistreaza si posteaza propriul mesaj de sprijin!
Ia atitudine, oamenii nu sunt de vanzare!
october18.notforsale.ro
 
Pentru mai multe detalii:
Gratiela Anghelus
gratiela.anghelus@notforsale.ro

0 Response to "18 octombrie- miscare internationala impotriva traficului de persoane"

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger