Deschide Ochii

Campania de conştientizare asupra traficului de persoane, “Deschide Ochii”, a fost lansată printr-un seminar antitrafic în Atena, Grecia. Seminarul a fost dedicat experţilor care interacţionează cu victimele traficului de persoane în Atena şi a avut la bază creşterea numărului de victime de cetăţenie română identificate în capitala Republicii Elene.

Pentru creşterea capacităţii de reacţie a experţilor care intră în contact cu victimele traficului de persoane au fost făcute publice misiunea şi intenţiile campaniei “Deschide Ochii” şi o prezentare a contextului social şi economic a României, eforturile depuse la nivel naţional pentru prevenirea fenomenului şi asistarea supravieţuitorilor traficului de persoane. La seminar au participat reprezentanţi ai Campaniei A21 (Abolishing Injustice in 21st Century), European Women’s Network, National Center for Social Solidarity (Ministerul Sănătaţii), Poliţia Greacă - Compartimentul de Combatere a Criminalităţii Organizate, NO Campaign, Nea Zoi, LOVE 146, Centrul Raţiu pentru Democraţie.
Campania “Deschide Ochii” a fost iniţiată de organizaţia Nea Zoi, Grecia, în colaborare cu Centrul Raţiu pentru Democraţie, România şi Love 146, Marea Britanie. Campania va continua până în data de 1 septembrie şi va include: evenimente publice, spot-uri radio, distribuirea de materiale informative.
Dacă doriţi să vă implicaţi în implementarea campaniei “Deschide Ochii” vă invităm să urmăriţi site-ul campaniei şi să ne contactaţi prin intermediul său:
www.deschideochii.org.

0 Response to "Deschide Ochii"

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger