Strangere de fonduri pentru programul "Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau"

Pentru a creste oportunitatile victimelor traficului de persoane de evadare din situatia de trafic, Centrul Ratiu pentru Democratie organizeaza un eveniment de strangere de fonduri. Va invitam vineri, 3 iunie, incepand cu orele 19:00, sa petreceti impreuna cu noi cateva ore pline de farmec, intr-un loc aparte, aflat in pitorescul sat Petrestii de Jos.

Această seara a fost gandita si realizata de Pamela Roussos-Ratiu, bine cunoscuta pentru calitatile sale de organizatoare si pentru experienta sa in food styling. Pamela este autoarea si initiatoarea proiectului „Cina in padure” (Dinner in the Forest). A colaborat o perioada indelungata cu Bucharest Hilton, iar reputatia sa pentru design-ul de evenimente a consacrat-o atat in Europa, cat si in Statele Unite, prin proiecte desfasurate pentru mediul diplomatic si pentru organizatii de prim rang la nivel mondial. Anul acesta ii invitam pe oaspetii nostri sa faca o contribuţie in valoare de 50 de Euro (200 RON) pentru programul “Nu e de vanzare – Alege pentru binele tau”.

Biletele, informatiile de orientare si alte detalii va stau la dispozitie prin personalul Centrului Ratiu pentru Democratie. Contact: Oana 0728989089, sau oana.botezan@ratiudemocracycenter.org.

0 Response to "Strangere de fonduri pentru programul "Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau""

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger