Deschide Ochii, campanie nationala de prevenire a traficului de persoane - Calarasi


În cadrul campaniei naţionale de prevenire a traficului de persoane intitulată Deschide Ochii, se va desfăşura în Călăraşi, în data de 21 si 22 iulie, între orele 10:00 şi 16:00, în locaţia La Barbu, al doilea eveniment important ce reprezintă continuarea activităţilor de informare derulate la Cluj-Napoca şi care au ca scop diseminarea informaţiilor cu privire la traficul de persoane.

Acţiunea are ca obiectiv încurajarea tinerelor cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, de a se implica în activităţi de conştientizare a riscurilor traficului de persoane în România .

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări, proiecţii de filme documentare şi studii de caz fiind diferenţiate în funcţie de publicul vizat, beneficiarii centrelor rezidenţiale precum şi fetele din comunitate.

În urma acestei acţiuni cu rol de instruire din judeţul Călăraşi, participantele vor avea la dispoziţie 2 luni pentru desfăşurarea de activităţi de conştientizare a riscurilor traficului de persoane, în rândul tinerilor cu aceleaşi vârste.
Pentru implementarea acestora, participantele vor utiliza resursele puse la dispoziţie de partenerii campaniei Deschide Ochii.

Deschide ochii
este o campanie naţională de conştientizare privind exploatarea sexuală prin traficul de persoane, implementată de Centrul Raţiu pentru Democraţie, şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane în parteneriat cu organizaţia Nea Zoi, Grecia şi organizaţia Love 146, Marea Britanie. Campania se derulează în perioada martie 2010 – septembrie 2011.


Colaboratori locali: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, Fundaţia Noi Orizonturi.

0 Response to "Deschide Ochii, campanie nationala de prevenire a traficului de persoane - Calarasi"

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger