Speranta ta e in mainile tale - [(YH)2- Your hope, in your hands]


Centrul Ratiu pentru Democratie a implementat, in perioada august - octombrie 2011, proiectul “Speranta ta e in mainile tale”. Proiectul a capacitat 200 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani din 6 judete ale Romaniei; Cluj, Salaj, Maramures, Bistrita –Nasaud, Bihor, Satu Mare; sa ia atitudine impotriva traficului de persoane.
In acest context cei 200 de tineri participanti, dupa ce au invatat cum se redacteaza un articol de presa scrisa si dupa ce au facut propriile cercetari cu privire la aspectele definitorii pentru traficul de persoane, au redactat articole si au desenat pentru a transmite mesaje de prevenire si constientizare semenilor.
In acelasi timp, pentru a marca Ziua Europeana de Lupta Impotriva Traficului de Persoane – 18 Octombrie, 1500 persoane din 13 localitati, 3 tari (Romania, Ungaria si SUA) au protestat public, simultan impotriva traficului de persoane. Protestele au fost organizate sub forma unor actiuni de tip flash mob. Participantii au manifestat prin tacere si prin afisarea de pancarte confectionate manual. Cei prezenti, imbracati in alb si negru, au “inghetat” pentru 4 minute in semn de protest fata de incalcarea drepturilor fundamentale ale omului prin traficul de persoane.
Pentru mai multe informatii despre Flash Mob-ul International click aici!

0 Response to "Speranta ta e in mainile tale - [(YH)2- Your hope, in your hands]"

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger